top of page

Harplessen

Ik bied privélessen aan bij mij thuis of online. Dit kan als beginnende harpist maar ook als gevorderde. Een voorkennis is niet vereist!

Jij bepaalt zelf wat jouw noden zijn. Je kan starten met lessen wanneer je wenst.

Ik geef graag les op een enthousiaste manier met oog voor zowel techniek als speelplezier. Ik vind het belangrijk om samen op zoek te gaan naar jouw interesses. Ik ben heel gemotiveerd om jouw muzikale reis te ondersteunen en te begeleiden.

anothereyeview
Ik ben begonnen aan deze harplessen zonder enige ervaring met het spelen van muziek en ook notenleer was volledig nieuw voor mij. Eva leerde me stap voor stap kennismaken met het spelen op de harp en integreerde hierin meteen ook het leren lezen van partituren. De lessen zijn helemaal op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met wat voor jou goed en minder goed gaat en er wordt gekozen voor stukken die binnen jouw muziekstijl vallen. Bovendien stelt Eva zich heel flexibel op wanneer een lesmoment voor jou minder goed uitkomt. Kortom ben ik dus zeer tevreden en zou ik deze lessen aan iedereen aanraden die zijn harp avontuur wil starten.

Amber Van Hooydonck, 23 jaar

bottom of page